Behandling på privatsjukhus

Behöver du opereras, väntar du på remiss eller står du redan på väntelista till operation?

Hos Victoria Vård & Hälsa kan du få förtur till operation då det finns möjligheter att bli hänvisad till PrivatHospitalet Danmark i Köpenhamn. Även för dig som stått på väntelista till operation i Region Skåne i mer än 90 dagar kan denna möjlighet bli aktuell. På PrivatHospitalet Danmark finns inga väntelistor och du får professionell hjälp helt utan merkostnad. På detta sätt kan du snabbt komma tillbaka till ditt vanliga liv utan smärtor igen.

Fördelar:

  • Nyttja vårdgarantin
  • Inga väntelistor
  • Inget krångel
  • Lika tryggt som i Sverige

Hur gör jag?

Börja med att prata med oss på Victoria Vård & Hälsa. Din läkare kommer att göra en bedömning av dina möjligheter för en snabbare behandling på PrivatHospitalet Danmark. 

Victoria Vård & Hälsa hjälper till med att utarbeta ett vårdavtal och en hälsodeklaration. Du behöver endast skriva en fullmakt för att Victoria Vård & Hälsa ska kunna administrera ditt ärende.

Efter operationen blir du kallad till efterkontroll antingen på PrivatHospitalet Danmark eller Victoria Vård & Hälsa. Vi sköter allt praktiskt pappersarbete åt dig och håller kontakten med försäkringsbolag och Försäkringskassan.

Kostar det mer?

Nej, du betalar samma avgifter som om du fått vården i Sverige. Resor till och från sjukhus samt eventuellt logi före operation får du stå för själv.

Exempel på operationer:

  • Höft- och knäoperationer
  • Händer (karpaltunnel och dupuytrens)
  • Prostata (godartad)
  • Ryggoperationer (diskbråck)
  • Gynekologiska operationer

Välkommen till PrivatHospitalet Danmark

På PrivatHospitalet Danmark kommer våra kunder alltid först. Som kund hos oss kommer du att uppleva hög professionell kvalitet och moderna faciliteter där din behandling är vår första prioritet.

PrivatHospitalet Danmark startade sin verksamhet 1991 och är idag ett av Danmarks största och äldsta privatsjukhus med fyrtio läkare. Sjukhuset ligger i Charlottenlund, strax norr om Köpenhamn. Du kan enkelt ta Öresundståget och pendeltåget, eller köra bil och parkera gratis i anslutning till sjukhuset.

Hanne Zingenberg

Sjukhuschef på PrivatHospitalet Danmark

Kontakta oss

Lilla Högestensgatan 2

216 32 Limhamn

040-602 80 30

Öppettider

För aktuella öppettider ber vi dig läsa mer under följande sida. Vi har valt att samla alla öppettider på en sida för att förenkla kommunikationen.

Aktuella öppettider

KONTAKTA

Victoria Vård & Hälsa

Lilla Högestensgatan 2

216 32 Limhamn

TLF: 040-602 80 30

Email:

Om oss

Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och är en vårdcentral som under samma tak bedriver specialistvård. Oavsett vem du är eller var du bor är du välkommen till oss.

Ofta besökta sidor

Om oss